Блог

ИГРОТЕКА АВАНТУРА – НАЈДОБАР ИЗБОР ЗА ДЕТСКИ РОДЕНДЕН ВО ЗИМСКИТЕ МЕСЕЦИ

Игротека Авантура - најдобар избор за детски роденден во зимските месеци

1. Најсовремен систем за прочистување на воздухот и за терморегулација;
2. Највисоки стандарди за одржување на хигиената со нетоксични средства безбедни за детското здравје;
3. Високо едуциран кадар за надзор и анимација на децата.

Повеќе инфо на: avantura.mk/About и на 077/974-184.

Ве очекуваме.