Наши новости

Наши новости

01

Август 2019

ГОДИШЕН ОДМОР 2019

Од 1 до 18 август 2019 Авантура е на колективен годишен одмор. Во меѓувреме, остануваме во контакт на 077/974-184, како и на ФБ. Убави летни денови и сѐ најдобро ви посакува www.avantura.mk. ...

Повеќе

20

Декември 2018

АВАНТУРА СЕ ВКЛУЧУВА ВО ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА НА СОС ДЕ...

Авантура се вклучува во предновогодишната хуманитарна акција „Место со срце“. Со секој детски роденден во месец декември во игротека Авантура, дел од средствата се донираат за децата од СОС детско ...

Повеќе