Контакт

Наша локација

Формулар за закажување

Закажувањето на роденден или друг тип на прослава може да се направи на два начина:

1. Доколку се јавите на нашиот контакт телефон: 077/974-184 или

2. Доколку го пополните овој формулар.

Авантура е отворена секој ден од 9 до 22 часот. Вообичаено, во работни денови родендени имаме после 17 часот, додека за време на викенди и празници, после 12 часот.

GqsUQ

Контакт

Авантура - игротека и кафетерија

ул. „Народен фронт“ 19а, Скопје

www.avantura.mk

077/974-184

076/361-646

Работно време

 • Понеделник
  09.00 - 22.00
 • Вторник
  09.00 - 22.00
 • Среда
  09.00 - 22.00
 • Четворток
  09.00 - 22.00
 • Петок
  09.00 - 22.00
 • Сабота
  09.00 - 22.00
 • Недела
  09.00 - 22.00