Блог

АВАНТУРА СЕ ВКЛУЧУВА ВО ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА НА СОС ДЕТСКОТО СЕЛО

Авантура се вклучува во предновогодишната хуманитарна акција „Место со срце“. Со секој детски роденден во месец декември во игротека Авантура, дел од средствата се донираат за децата од СОС детско село. Заедно за посреќно детство.
Повеќе информации на: https://youtu.be/Su9ETUpkt3Y