Закажете роденден

Формулар за закажување

Закажувањето на роденден или друг тип на прослава може да се направи на два начина:

1. Доколку се јавите на нашиот контакт телефон: 077/974-184 или

2. Доколку го пополните овој формулар.

Авантура е отворена секој ден од 9 до 22 часот. Вообичаено, во работни денови родендени имаме после 17 часот, додека за време на викенди и празници, после 12 часот.

kGG9u