Понуда

Понуда

Во пакетот за прослава на родендени и друг тип на забави за деца во АВАНТУРА е вклучено следното:
1. Закуп на просторот во траење од 2 часа;
2. Две личности, професионални аниматорки кои го водат роденденот според посебно сценарио согласно возраста на детето-славеник;
3. Наш прибор за послужување на храната, посебно за возрасните и посебно за децата;
4. Послуга и сервирање на храната и пијалоците за возрасните и за децата;
5. Користење на сите реквизити во делот за децата;
6. Два вида на дизајнирани покани за роденденот на детето-славеник:
     а) испечатени и
    б) електронски (последната опција е за да може поедноставно да се информираат гостите преку социјални мрежи; вибер и сл.);
7. Фотографирање на забавата со професионален фото апарат;
8. Изработка на ЦД со фотографии од роденденот;
9. Повеќе видови на грицки за децата;
10. Како и неколку други нешта.