Блог

ПРЕДНОВОГОДИШНИ КОРПОРАТИВНИ ЗАБАВИ ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА

Одберете една од нашите понуди и организирајте прекрасна предновогодишна забава за вработените од вашата компанија.

Повеќе информации на нaшиот контакт телефон 077/974-184, како и преку останатите канали на комуникација на социјалните мрежи.

Ве очекуваме.