Блог

ПРЕДНОВОГОДИШНИ КОРПОРАТИВНИ ЗАБАВИ ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА

Предновогодишни корпоративни забави за родители и деца во Игротека Авантура. Повеќе информации на 077/974-184. Ве очекуваме.