Блог

ЛЕТНА ПОНУДА ЗА ЛЕТНА АВАНТУРА

Летна понуда за летна авантура - од 1 јули до 31 август 2019 година, 30% попуст на пакетот за роденденски прослави.

Повеќе информации на: avantura.mk/Services

Ве очекуваме. 077/974-184.