Блог

НАЈБЕЗБЕДНИ ДЕТСКИ РОДЕНДЕНИ СО 5 ЅВЕЗДИЧКИ

 Целосно применувајќи ги протоколите за заштита, ви го нудиме најдоброто место за детски роденденски забави и дневни игри во Скопје:
- Најдобра тераса за забава на родителите и внатрешен, целосно отворен простор, со најсовремен систем за прочистување на воздухот и за терморегулација;
- Највисоки стандарди за одржување на хигиената со нетоксични средства безбедни за детското здравје;
- Високо едуциран кадар за надзор и анимација на децата.

Игротека Авантура - симбол за највисоки стандарди за организација на детски забави.

Резервирајте го вашиот термин на 077/974-184.

Ве очекуваме.