Наши новости

04

Ноември 2019

ИГРОТЕКА АВАНТУРА – НАЈДОБАР ИЗБОР ЗА ДЕТСКИ РОДЕНДЕН ВО ЗИМСКИТЕ МЕСЕЦИ

1. Најсовремен систем за прочистување на воздухот и за терморегулација; 2. Највисоки стандарди за одржување на хигиената со нетоксични средства безбедни за детското здравје; 3. Високо едуциран кадар за надзор и анимација на децата.

Повеќе